PCRM se va scinda după alegeri ?

miercuri, 4 martie 2009

Un simpatizant PLD trişează, manipulând sondajul de pe blog. Stop manipulare ! Start Corectitudine!

Un susţinător înflăcărat al PLD, aflat la Bucureşti (IP-ul 93.122.133.67, operator Orange România), a încercat s-o facă pe şmecherul, manipulând sondajul de pe blog. El a votat pentru PLD de peste 60 de ori (dacă să urmăm logica proverbului popular "azi un ou, mâine un bou", putem afirmă ca manipularea sondajului respectiv este prima etapă a FRAUDĂRII unor alegeri). Aşa înţelege insul respectiv corectitudinea? A vrut să facă un bine partidului pe care îl simpatizează, dar i-a făcut rău. Stop manipulare ! Start corectitudine şi bun simţ!

Circa 20 de voturi pentru PLD, date prin manipularea sistemului, au fost şterse

Expuneţi-vă părerea despre acest material la secţiunea "comentarii"!

8 comentarii:

Rîbu Sergiu spunea...

dece PLD? si nu PLDM?

Anonim spunea...

ce conteaza PLD sau PLDM daca tot se comporta ca si PCRM. Vin ai nostri, pleaca ai nostri. Tot cu aceleasi practici.

Anonim spunea...

Oleg,
de ce nu ai sters atunci voturile false?

Oleg Cristal spunea...

nu este posibil tehnic. Se pare ca programul site-ului gazda a depistat problema respectiva si, de aseara pana astazi dimineata, au fost excluse circa 20 de voturi date prin manipularea respectiva (aseara erau 213 voturi pentru PLD).

Anonim spunea...

Oleg , nu inteleg cum de nu folosesti programul de votare care nu permite votarea de pe acelasi ip de mai multe ori( asta fie pentru ca esti un simpatizant al PL aflat in umbra si astfel afland cine si de cate ori a votat poti sa faultezi , fie pentru ca e un sondaj de opinie - ca si celelalte din Moldova care este comandat de un Partid anume - si se asteapta obligatoriu un sondaj care sa aiba rezultatul dinainte :) ) ... toata lumea apeleaza acum la aceste tertipuri , in loc sa lucreze opozitia in echipa acestia isi dau "la ciolane" de fiecare data cand au ocazia , in acest fel .

Oleg Cristal spunea...

deja sunt simpatizant al PL? :)) sunt programe speciale care ajuta la manipularea oricaruia sondaj on-line. Aceasta nu depinde de mine.

wieru spunea...

si care e problema? ce rol poate avea un sondaj de blog, asta e problema lui mai mult

alex spunea...

kiar da doamne sa castige pl