PCRM se va scinda după alegeri ?

miercuri, 8 octombrie 2008

Lupta înte PL şi PLD se intensifică. Liberalii încep să migreze spre populari

Între PL şi PLD va fi un adevărat răsboi. Spuneam acest lucru acum un an, iar acţiunile de ultimă oră demonstrează că lupta a început. Consilierii locali din localitatea Codru, m. Chişinău au anunţat despre trecerea la PLD (vedeţi aici) declaraţia). Ieri ziarul Timpul anunţa despre faptul că la Ştefan Vodă primarul de Chişinău, liberalul Chirtoacă, împărţea buletinul informativ al PL în care era criticat liderul PLD, Vladimir Filat. Cu orice ocazie, reprezentanţii acestor două formaţiuni se înţeapă şi se atacă public destul de dur. Însă aceasta este doar începutul. Asta e logica politicii. Cei care sunt cu viziuni asemănătoare, luptă pentru acelaşi segment de electorat. Iar lupta se duce pe toate căile.

UPDATE : Cei de la PLD mint şi manipulează cu ajutorul sondajului, utilizând proxy server-ul pentru a influenţa rezultatele sondajului de pe blog. Să mintă şi să manipuleze inclusiv cetăţenii ţării noastre şi prin alte canale (IP-ul care începe cu 89.238.254.)? (v-am avertizat mai demult că o veţi primi dacă mai faceţi acest lucru urât).

UPDATE Văd că susţinătorul înflăcărat al PLD, care se află la Bucureşti şi lucrează la EUROWEB ROMANIA S.A. , cu IP-ul indicat mai sus, nu se poate calma până nu MANIPULEAZĂ GROSOLAN SONDAJUL. De la răspunsul sondajului în dreapta PLD-ului, scoateţi cel puţin 15 puncte şi veţi primi rezultatul real.
Expuneţi-vă părerea despre acest material la secţiunea "comentarii"!

12 comentarii:

Victoria spunea...

Moldovenii au o vorba tare desteapta: cand doi se bat al treilea castiga :)
Asa ca nici nu ma mai chinuie intrebarea de ce castiga mereu comunistii, raspunsul este evident.

Alexandru Cozer spunea...

Oleg, dar care e poziția ta față de acest război prostes?. Te respect ca jurnalist, deși nu-ți respect deontologia...
Mi-ar fi interesant să-ți expui punctul de vedere în aceast caz...

Oleg Cristal spunea...

repet, asta e logica politică. În plus, politicienii (TOŢI) se gândesc primar la interesele proprii, apoi la interesele societăţii. Mai vreţi exemple? Câte partide liberale sunt? Câte partide proeuropene şi pro-NATO sunt? Câte formaţiuni pro-româneşti sunt? Şi care e diferenţa între ele?

Anonim spunea...

politicienii moldoveni sint minati de foametea de putere, slava si bani. Cam atit.

Anonim spunea...

De ce se duc de la PL la PLD?
Pentru al doilea Da. Da bani, Da masini, Da cadouri, Da locuri pe lista, Da din coada s.a.m.d.

Anonim spunea...

acum PPCD se bucura. Cind doi se bat, al treilea cistiga!

ppcd spunea...

ppcd-ului il doare in cot de nulitatile astea...

Anonim spunea...

Oleg ce ar insemna aceasta avertizare scrisa in update??? de unde stii cite computere sunt in sediul de la PLDM de pe care se poate vota??? si inceteaza odata sa avertizezi lumea ca o sa se sperie toti si o sa inceapa a se ascunde de frica.

Oleg Cristal spunea...

avertizarea a fost mai demult. Acum am început a realiza promisiunea dată atunci. Am rugat să se înceteze manipularea sondajului cu diferite programe de modificarea a IP-ului. Dacă nu s-a înţeles rugămintea, am dat semnale că va fi rău pentru cel care nu înţelege.

Emilia Mihăileanu spunea...

Oleg,
Pari mult prea deranjat de „lupta” PL - PLDM. Mi-e interesant totuși... care din aceste două ți-e mai apropiat sau poate că... altele îți sunt interesele?

Oleg Cristal spunea...

indiferent de ce aş scri, "prietenii" caută "adevăratele interese". Nu vă împiedic să le identificaţi. Oricum nu veţi da crezare la ceea ce o să zic.

Anonim spunea...

Domn.Oleg Cristal interesant !!!
CINE SUNTETI ???
Asta-i intrebarea la care ar fi bine sa va ganditi .

Daca deja aveti un raspuns :

relaxboy@mail.md