PCRM se va scinda după alegeri ?

marți, 21 octombrie 2008

Economiştii s-au inclus în campania "Pentru un Parlament Curat" UPDATE 16.55

În campania "Pentru un Parlament Curat" s-au inclus şi economiştii ! Astăzi, pe pagina personală, analistul economic Mihai Bologan a plasat un comentariu în care se expune pe marginea efectelor crizei economice globale asupra moldovenilor şi anunţă sprijinul faţă de ideea unui Parlament Curat ! Este un text inedit pe care vă recomand să-l vedeţi aici.
Un Parlament "ceva mai curat" îşi doreşte şi Iulian Postică, profesor şi comentator politic (vedeţi aici). El are o abordare filosofico-axiologică a chestiunii în cauză, ridicând multe semne de întrebare. Deci, numărul bloggerilor care susţin campania "Pentru un Parlament Curat" este în continuă creştere. Aderă şi Tu !

Până acum, la campania "Pentru un Parlament Curat" au mai aderat deja bloggerii Victoria Boian, Elena Robu-Popa, Vitalie B. , Octavian Racu, Artur Gurău şi Cezar Salahor.
Noi vrem un Parlament Curat ! Dar Tu?

Expuneţi-vă părerea despre acest material la secţiunea "comentarii"!

3 comentarii:

filip spunea...

Va doresc succes, insa va doresc de asemenea ca aceasta campanie sa nu devina o campanie de inalbire a parlamentului avand in vedere criteriile oarecum echivoce propuse pana acum.

Anonim spunea...

Si eu va doresc mult succes cu toate ca sunt mirat de naivitatea voastra.

- Corneliu

Oleg Cristal spunea...

Corneliu, naivii fac lumea să se învârte ! (ce tare am spus-o :))))