PCRM se va scinda după alegeri ?

sâmbătă, 18 octombrie 2008

Campania Pentru un Parlament Curat prinde contur !

Ideea unui Parlament Curat devine realitate ! De la vorbe s-a trecut la fapte. Vineri, un grup de ONG-uri, împreună cu Fundaţia Soros-Moldova, s-a reunit la o masă rutundă la care au invitat reprezentanţii partidelor politice, pentru a discuta despre oportunitatea lansării Campaniei "Pentru un Parlament Curat". Aici (Info-prim), aici (Unimedia) şi aici (TV 7) au relatat de la acest eveniment.
Din Coaliţia civică "Pentru un Parlament Curat" fac parte organizaţiile neguvernamentale ADEPT, API, CAPC, CIJ, CIN, ACCES Info, susţinute de Fundaţia Soros. Aşa cum informam recent, ideea respectivă a fost susţinută de către majoritatea participanţilor la sondajul de pe blogul meu (vedeţi aici). Campania a fost susţinută şi de către blogerii Victoria Boian (lector universitar), Elana Robu-Popa (TVC 21) şi Vitalie B. (curatmurdarsrl). Anterior o idee similară a lansat şi blogerul Tudor Darie (Unimedia).

Pe site-ul http://www.odnoklassniki.ru/ există un grup specializat "Pentru un Parlament Curat", din care parte deja câteva zeci de persoane, care discută acest subiect. Aici puteţi citi ideea de la care am pornit pentru a explica necesitatea unui Parlament Curat.

Noi vrem un Parlament Curat ! Dar Tu?

Expuneţi-vă părerea despre acest material la secţiunea "comentarii"!

Un comentariu:

REVOLTATUL spunea...

Am gasit in cutia postala o fituica, din care reiesea clar ca voi nu doriti un parlament curat, ci unul doar fara de parlamentarii PDL! Ei sunt singurii "murdari" dintre candidatii la alegeri ? Este clar ca nu de Parlament curat va arde voua , ci de o anumita clientela politica ! Daca ati dori cu adevarat un Parlament curat, dar si eficient, fara escrocii si incapabilii din toate partidele, ar fi trebuit sa luptati pentru alegerea unor oameni nu numai curati, ci si care sa raspunda pentru tot ceea ce nu fac din promisiunile electorale, sa fie dati afara din Parlament si sa restitie toti banii primiti ca retributii ! Pe cand voi, vreti sa fie votati hotii si incompetentii vostri! Vai de tara asta!