PCRM se va scinda după alegeri ?

miercuri, 30 ianuarie 2008

Chişinăul ar putea semna cu Moscova un document privind reglementarea transnistreană

Pentru continuarea consultărilor în spiritul înţelegerilor la care au ajuns Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, şi Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, astăzi la Moscova se află o delegaţie a Republicii Moldova. Din componenţa acesteia fac parte ministrul Reintegrării Vasili Şova, consilierul Preşedintelui în problemele politice, Mark Tkaciuk, şeful Direcţiei Tratate din cadrul Departamentului Drept Internaţional al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Dumitru Socolan.

Serviciul de presă al Preşedinţiei

PS Interesantă vizită. E un grup aproape "tehnic" care ar urma să pună în discuţii detaliile unui noi document? Ce să caute în această delegaţie şeful Direcţiei Tratate de la MAEIE? Se pregăteşte semnarea unui document? Nu mai ştiu ce să cred...

Expuneţi-vă părerea despre acest material la rubrica "comentarii"!

2 comentarii:

Anonim spunea...

vizite si documente au fost multe, efect nu prea....

oteve spunea...

Dupa mine, situatia e destul de clara. voronin ne-a vandut chiar pe termeni mai prosti decat erau in kozak in 2003. Probabil antiufeev, soin si sevciuc o sa fie ministri la chisinau pana la sfarsitul anului. limba rusa oficiala, neutralitate permanenta, poate chiar un inceput de uniune de state cu rusia, cum e belarusul.

nu o sa stim ce ne-a lovit.

singura mea intrebare e daca o sa se intample inainte sau dupa alegerile din rusia.