PCRM se va scinda după alegeri ?

miercuri, 26 septembrie 2007

Tinerii învaţă arta dezinformării. De la liderii mai în vârstă

RGANIZATIA MUNICIPALA DE TINERET A PARTIDULUI DEMOCRAT invita reprezentantii mass-media la o conferinta de presa, care va avea loc joi, 27 septembrie, ora 12:00 in sala de sedinte a agentiei INFOTAG, (Kogalniceanu, 76).

Tema conferintei: Lansarea unei Declaratii cu privire la actiunile de dezinformare a opiniei publice de catre pretinsul grup liberal a ex-vicepresedintelui Vladimir Filat.

Înteresant, câte organizaţii de tineret municipale sunt în PD? Parcă una a ieşit din formaţiune.

UPDATE 16.15

EX-MEMBRII ORGANIZATIEI RAIONALE DE TINERET DIN NISPORENI A PARTIDULUI DEMOCRAT invita reprezentantii mass-media la o conferinta de presa care va avea loc joi, 27 septembrie, ora 13.00 in sala de conferinte a agentiei INFOTAG (str. Kogalniceanu, 76).

Tema conferintei de presa: Despre situatia actuala in PD.

PS Poate vin la aceeaşi oră şi încep să se tragă de cap?!

Expuneţi-vă părerea despre acest material la rubrica "comentarii"!

4 comentarii:

Anonim spunea...

sau acesti tineri sau cei mai batrini, totuna sint mincinosi. asta e meseria de politician.

Anonim spunea...

nu iese nimeni sa se traga de cap, iesa oamenii ca sa clarifice unele lucruri.

Mircea spunea...

Nu-i adevarat. Tinerii sunt spurcati de cei mai in virsta. Nu stiu ce virsta aveti dar o sa vorbim mai tirziu daca am ori nu dreptate.

Alex spunea...

apropo de tinerii din partide.... e adevarat ca tinerii sunt spurcati de cei mai batrani, insa ei asta si doresc... ei doresc sa participe la jocurile policianiste din interiorul partidului din care fac parte, doresc sa fie luati in seama, doresc sa fie considerati ca adevarati politicieni... pentru asta si fac orice ca sa fie remarcati si considerati "de nadejde, sau oameni de-ai casei" de catare anumite grupari interne din partid sau de catre anumiti sefi.. in speranta ca vor fi impinsi inainte la timpul respectiv... apropo, a se vedea cazul lui tzulea... in general acesta este un fenomen universal....

asa ca, vai de tineretul nostru... este de slaba calitate, schimbator si destul de arogant... de aia, povestile cu tanara generatie care va schimba ceva se transforma tot mai multi in niste mituri...

asta e fratilor situatia tinerilor in politica....