PCRM se va scinda după alegeri ?

joi, 6 septembrie 2007

Posibilul soccesor al lui Vladimir Voronin, Vasile Tarlev a intrat într-o amplă campanie de PR

Premierul Vasile Tarlev apare din ce în ce mai des în presă şi în public, la diferite întâlniri, făcând declaraţii ce sunt preluate cu plăcere de jurnalişti. Ieri a realizat un truc în premieră, în cei 6 ani de când este şef al Executivului, ieşind la presă în Casa Guvernului pe uşa jurnaliştilor şi nu a oficialilor. A luat loc la masă alături de jurnalişti, încunjurat de către ziarişti şi nu bodigarzi. Se numeşte "ieşirea în popor" pentru a căpăta simpatia atât a jurnaliştilor, când şi a publicului, care îl vede "ca om" şi nu doar ca prim-ministru. Este cert că va lua amploare campania de PR a lui Vasile Tarlev şi se poate de presupus ca în Barometrul de opinie publică din primăvara viitoare, premierul îl va devansa la capitolul popularitate pe şeful statului. Un pas bine gândit de strategii actualului partid de guvernământ.

Un comentariu:

Gata, ne-am saturat! spunea...

Tot jocul comunistilor il va face, ca vasilica nu are pe nimeni doar comunistii. Inca cind era pe la Bucuria era in consiliul natzional a Rindunicii lui Lucinschi-Diacov dar cind a acceptat sa devina prim-ministru (ca sa nun ajunga pe banca acuzatzilor) ia tradat pe democrati si apoi ia si pesecutat dur. Acum vasilica are daor o singura sansa - sa intareasca pcrm-ul ca de altfel....
Si tot asa ajung la concluzia ca mie imi convine - las-sa-se manince ei acolo pe interior in pkrm-ul lor ca paianginii in borcan.
Tarlev si PR-ul - he-he-he. Acesta avind aceleasi abilitati de orator ca si Jordan ar fi bine sa accepte propunerea PR-istilor sai (pkrm-isti sper) ca sa-i aleaga simbol o pereche de opinci cu botu rosu iar talpa oange he-he-he, iar costumasu neaparat de la boss (ca acolo se imbraca acum toti tzaranii) si de la o sura sa se vada ca costa vre-o 3400 euro.