PCRM se va scinda după alegeri ?

joi, 20 septembrie 2007

A fost ales doar un viceprimar al capitalei - Lucia Culev

După o nouă pauză şi consultarea liderilor de fracţiuni, primarul general, Dorin Chirtoacă, a propus trei candidaturi pentru funcţia de viceprimar. Numărul necesar de voturi (26) l-a acumulat doar Lucea Culev, jurnalist de profesie, care nu este consilier municipal şi nici membru de partid. Pentru aceasta au votat consilierii PL, AMN, liberal democraţii, PUM, 2 social-democraţi şi Mihai Severovan. Dionisie Boaghe, doctor în biologie, a acumulat doar 24 de voturi (PL, AMN, liberal democraţii, PUM şi Mihai Severovan), iar pentru ex-viceprimarul Mihai Furtună, actualmente consilier AMN, au votat 25 de consilieri (PL, PPCD, AMN, liberal democraţii).


Expuneţi-vă părerea despre acest material la rubrica "comentarii"!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Voronin si comunistii jubilieaza, coalitia democrata se face de ris. Se stie ca Lucia este "prietena" lui Dorin Chirtoaca. Este ridicola alegerea Luciei care este o ziarista curajoasa, insa capitala are nevoie de specialisti.

SJ spunea...

In timp ce ii avem ca consilieri (cacofonie obligatorie) pe tanara Sulac, viceprimar Lucia Culev, "pe tusa" stau experti si oameni cu experienta in administratia publica locala, cum ar fi Mamaliga, Roscovan.

Anonim spunea...

Se stie demult ca Culev este o apropiata a lui Chirtoaca si poate ca nu este nimic rau in asta caci a fost promovata pe locul care apartine PL-lui. Dar cum ramine cu Chisinaul care trebuie guvernat intr-un mod responsabil? Chirtoaca ca si precedentul Ursu isi promoveaza femeile apropiate in functii si nu e bine. De ce Chirtoaca nu convinge AMN sa vina cu alti candidati la vice-primari stiindu-se problemele lui Furtuna? Asta si alte greseli aduce comunistilor o sansa nesperata sa ramana la guvernare si dupa 2009.

katt spunea...

cine au fost celelalte candidaturi?

Alex spunea...

mda, e urita treba fratilor....

sper sa nu ajungem la situatia cand un actor, sau sportiv sa ajunga in functie de vice -primar... desi dupa cum vad ca stau lucrurile, nu putem exclude nici aceasta varianta..... faina administratie am ales..:))

Mircea spunea...

Poate ar fi mai bun un prag electoral de 8-10%

Mircea spunea...

O sa rideti dar porcaria ce se intimpla la CMC ARATA CA SUNTEM ACELASI POPOR. Pai la Bucuresti nu e la fel? Numai la noi si la voi se fac minuni de acestea. Suntem la fel. Nu suntem mai breji unii ca altii. Atit doar ca istoria ne-a ajutat pe noi romanii. Din pacate nu si pe voi.

Gata, ne-am saturat! spunea...

Concertul abea incepe, domnilor!

Scena nr 1.
Chirtoaca se ocupa de protextionizm (a nu se intelege ca proxenizm)!

Scena nr 2.
Ghimpu-si maninca unghiile :) - tineretul iese de sub control!

Alex spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alex spunea...

pai cu ce se mai okupe chirtoaca, doar are nevoie de ruble pentru campania din 2009?????