PCRM se va scinda după alegeri ?

miercuri, 25 iulie 2007

PCRM se va reforma în primăvara 2008

Partidul Comuniştilor intenţionează să-şi modifice programul politic la viitorul Congres, preconizat pentru luna martie, 2008. Despre aceasta a anunţat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, la conferinţa de presă ţinută astăzi. El nu a precizat în ce constau modificările şi dacă se va schimba şi denumirea partidului.

6 comentarii:

Mircea spunea...

Ma indoiesc.

Anonim spunea...

se reformeaza ori nu se reformeaza, asta conteaza mai putin pentru ca in ambele cazuri pcrm dispar de pe scena politica...

in fond de ce ar trebui sa ne preocupe atat de mult acest subiect, e partidul lor si decizia le apartine

Alex spunea...

pcrm să se reformeze?? chiar credeţi în braşoavele astea?? nu fiţi naivi oameni buni? mai degrabă diacov trece la liberalism dacă ar şti că prin acest pas ar rupe mai multă kapikă... :))
ăştia sunt prin esenţa lor roşii, iar diakov (sper să nu se supere) un hameleon de talie modială....

Anonim spunea...

alex, ai vrut sa zici cameleon..dar agramatismul l-ar caracteriza pe diacov

Gata, ne-am saturat! spunea...

PCRM nu se va reforma nici odata! Acest partid va ramine cu aceiasi denumire pina nu vor dispare fizic tot nostalgigii. Alta treaba este ca smecherasii si afaceristii din pcrm, ca sa iasa basma curata in fata EU si US, trebuie, deja chiar trebuie, sa-si schimbe firma (inscriptia de la usa). Faptul ca RM nu progreseaza in relatiile cu UE sunt datorate, in mare masura, faptului ca capitalistii din UE nu doresc sa toarne apa la radacina comunistilor chiar daca ei sunt moldoveni. Ei, dar aceasta este alta tema de discutie. Vorbeam despre reforma pcrm. Eu cred ca lupisorii tineri alde tca4iuc, tulbure, lupu, tarlev, petrenco si altii, in cardasie cu vojacul vor provoca o divizare in pcrm: nostalgicii in frunte cu vojacul vor ramine in cadrul pcrm-ului actual, iar lupusorii vor fonda sau vor cumpara un alt partid si vor spune ca ei nu sunt comunisti ci altcineva ori SD-pragmatici, ori trotchisti, ori laburisti, ori ...sti nu are importanta - misiunea este mentinerea "echipei" la putere si in imediata vecinatate cu treuca.
Misiunea noastra, dragi domni, este sa demascam aceste incercari de a prosti electoratul incepund cu faza embrionara.
Credeti-ma ca temperatura creirilor lupusorilor demult a depasit punctul critic: vojacul nu se mai imparte, grebeshte totul sub sine si familie, decade pe perioade indelungate in delir iar cind isi revine ...te totul ce se misca.
Lupusorii umbla cu ideia revoltei si loviturii interne, iar vojacul le gateste plasa din schema lui. Vom avea 2 ani foarte interesanti. Si cei de la SIS si CCCOC tot coc variante fiindca si ei vor avea de tras din urma batiei "titanilor"... si inca seceta, care se va prelungi si la toamna...
Apropo, moldovenii o sa inteleaga cindva ca seceta este rasplata pentu ca au primit comunistii cu pine si cu sare in 40, 44 si 01??? :(.
Gata, hai ca risc sa va plictisesc cu de ale mele :)

Alex spunea...

interesant comentariu gata ne-am saturat....

se vede ca ai experientza si cunosti ceva informatie....:)