PCRM se va scinda după alegeri ?

vineri, 20 iulie 2007

CMC-ul de dreapta a păşit cu stângul

Prima şedinţă a Consiliului Municipal Chişinău (după cea în care au venit doar după mandate şi fotografii), convocată de primarul general pentru ziua de vineri, a fost amânată după ce mai bine de o oră liderii fracţiunilor necomuniste au discutat ceva "cu uşile închise".
La şedinţa de astăzi, anunţată pentru ora 10.00, au venit doar 31 de consilieri din 51. Fracţiunea PCRM cu 16 consilieri a lipsit. Primarul general, Dorin Chirtoacă, după ce a intrat în sală la 10.15, a dat mâna cu toţi consilierii, apoi a invitat liderii de fracţiune "pentru consultaţii". La 11.20 au revenit ca să anunţe că şedinţa se amână. Motivul este lipsa fracţiunii PCRM şi fără aceştea nu pot discuta chestiunea privind crearea comisiilor de specialitate, care figura pe ordinea de zi.

Nu este clar ce i-a făcut pe comunişti să lipsească de la şedinţă. Poate canicula?

9 comentarii:

Anonim spunea...

stii de ce au pasit cu stangul?... 1. pentru frumosii democrati nu stiu cum sa imparta ciolanul intre ei
2.pentru ca oamenii imparatului rosu sunt frustrati foarte tare de pierderea acestui ciolan...

aceste doua cauze impreuna au dus la ccea ce s-a intamplat...
simplu...

Katt spunea...

curios... cat timp comunistii se ovr face de cap?

Anonim spunea...

comunistii intotdeauna isi vor face de cap.. asta e natura lor... asa ca, sa nu fim naivi...

Anonim spunea...

Como mor de ciuda ca au pierdut Capitala si asta e cauza principala de ce nu au fost prezenti...practic orice propunerea a lor va fi blocata - asa ca inteleg perfect ca n-are rost sa mai apara pe-acolo. Mai mult ma ingrijoreaza neintelegerile partidelor de dreapta...sa nu treaca limita amic-inamic. Succes si sa fim optimisti!

Anonim spunea...

cu mihai ghimpu in varf de lance, ma cam indoiesc ca va fi pace... acest individ frustrat a dat de putere, sa vedeti ce chestii va face... trebuie sa se gandeasca la multe, la foarte multe, inclusiv ca vine campania din 2009 si trebuie sa gaseasca finantze...
si inca ceva, democratii aia care sunt acolo, nu se prea suporta intre ei... asa ca, stati fara grija, pace nu va fi.. sau chiar daca si va fi, pentru o perioada scurta de timp... in aceste conditii s-ar putea reedita un ADR2...

Katt spunea...

la ce optimisti? la zero schimbari? hai sa asteptam pana primarul o sa se sature de intalniri oficiale si poate atunci vom vedea si rezultate :)

Corneliu spunea...

stai, katt, nu te grabi cu rezultatele... dupa ce primarul se va satura de intalniri oficiale va fi 2009 si tocmai vor da alegerile...... va deveni (probabil) deputat si va pleca in parlament.. sa vezi ce faza o sa iasa...:))

Katt spunea...

DA, cornel, mersi.... imi parte bine ca primaria e un popas bun pentru ca, ulterior, sa devenim deputati cu totii.. ambitii mari are poporul moldav..dar iata cine va lucra???

Gavril spunea...

se va lucra cum s-a lucrat si pana acuma...